FIETSEN

Naar uw werk, naar school, naar de winkel, die ene mooie fietsroute of op fietsvakantie…
U vindt vast en zeker een fiets die aansluit bij uw specifieke wensen, eisen en behoeften, voor elk gebruiksdoel en in elke prijsklasse.

Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze!

Koga
Koga

Met de hand gebouwd. Van kaal frame tot complete fiets.

Elke KOGA is uniek. Puur Hollands handwerk. Van kaal frame tot complete fiets opgebouwd door één en dezelfde monteur. Alles wordt heel secuur afgesteld. Derailleur. Remmen. Kabelloop. Wat dat betekent, merk je meteen. Het loopt allemaal beter. Lichter. Sneller. Soepeler. Dat geldt voor al onze fietsen. Of het nu een renpaardje is om zo snel mogelijk een klassieker mee af te raffelen. Of een werkpaard om de wereld mee rond te toeren. Of een elektrische fiets, die als je de hulpmotor niet gebruikt net zo licht loopt als een gewone fiets. Een KOGA is gewoon een KOGA. Een klasse apart. Het is niet voor niets dat zoveel mensen zeggen: “Eens een KOGA, altijd een KOGA”. Maar goed, dat kunnen anderen wel zeggen, het is beter als je dat zelf ervaart. Een proefrit is zo gemaakt. We zijn benieuwd wat jouw benen ervan vinden.

Batavus

Iedereen fietst!

Wil je het liefst lekker licht toeren zodat je makkelijk je favoriete fietstochten maakt? Of juist makkelijk je boodschappen doen, of je kinderen naar school brengen? Wil je ontspannen met je vrienden door de stad rijden? Of race je liever over het fietspad om zo snel mogelijk op je werk te zijn. Welk type fietser jij ook bent, jouw wensen en behoeften staan bij ons voorop. We zijn benieuwd naar hoe jouw leven eruit ziet, naar wat jij van ons nodig hebt. Nu én later. Daarom willen we je leren kennen en begrijpen. Zodat we met je mee kunnen groeien en altijd een Batavus maken die bij jou past.

Batavus
Norta

Fietsen met een Norta blijft een bijzondere sensatie.

Je geniet van de kwaliteit en het comfort. Je nieuwe Norta zal je nog jarenlang zorgeloos rijplezier bezorgen.

Norta
BNB

Belgische kwaliteit voor een eerlijke prijs

BNB

Alpina

Jouw beste fietsmaatje

Alpina

Onze topmerken